fbpx
0

Potrivit unui studiu realizat de echipa care a creat frigiderul Samsung Food Showcase, pastrate la rece, obiectele vestimentare sau produsele cosmetice isi pastreaza aspectul placut si prospetimea pentru mai mult timp.

Ce produse ar trebui tinute la rece?

Produsele organice de ingrijire a pielii si cele cu vitamina C. Datorita continutului redus de conservanti, acestea se mentin proaspete si eficiente pentru mai putin timp. Vitamina C este o substanta destul de instabila, asadar pastrarea la rece este benefica pentru astfel de produse.

Creioanele pentru conturul ochilor. In general, produsele de machiaj create pentru a rezista foarte mult contin ingrediente volatile care pot fi afectate foarte usor de caldura. Pastrarea lor la frigider le asigura o durata de viata mai lunga.

Uleiurile pentru ten. Aceste produse cosmetice contin diferite uleiuri esentiale precum cele de musetel, lavanda sau tamaie. In timp, aceste uleiuri pretioase isi pierd proprietatile si pot rancezi, precum uleiul de masline. Mentinerea in locuri reci le ajuta sa ramana proaspete pentru mai mult timp.

Lacul de unghiiLacurile de unghii isi pierd textura daca sunt tinute in locuri calde, se intaresc si astfel devin foarte greu de aplicat. Pentru a le mentine mereu fluide, le poti pastra in frigider atunci cand e foarte cald afara.

Spray-urile pentru picioare. Spray-urile mentolate devin si mai eficiente atunci cand sunt aplicate reci, direct din frigider.

Cremele si mastile pentru conturul ochilor. Cremele de ochi sunt si mai eficiente dimineata daca sunt aplicate la o temperatura scazuta. Atunci cand sunt reci, ele ajuta la reducerea pungilor de sub ochi si ofera un efect de luminozitate intregului chip.

Branturile pentru pantofi. Atunci cand sunt tinute in frigider, branturile pentru pantofi sunt extrem de benefice.

Puloverele de casmir si angora. Pastarea puloverelor la frigider le protejeaza de actiunea moliilor. In plus, aceasta metoda mentine forma hainelor, le pastreaza textura si previne destramarea si scamosarea lor.


Sursa: http://www.feminis.ro/


Like it? Share with your friends!

0