fbpx
0

Martin Corona, un fost asasin mexican, acum in varsta de 53 de ani, care a fost inchis pentru nu mai putin de opt crime, a lansat o autobiografie socanta. Acesta a lansat cartea „Confessions of a Cartel Hitman”, in care povesteste cu lux de amanunte rolul sau in afacerile cartelului Tijuana, condus de Benjamin Arellano Felix si fratele acestuia, Ramon.

Condamnat pentru opt crime, acesta a fost eliberat din inchisoare in 2014 si acum spune ca regreta faptele sale, cu care va trebui sa traiasca pentru restul vietii.

El reda imaginea socanta a unei crime si povesteste faptul ca a incercat sa ucida o femeie insarcinata, de fata cu fiica acesteia.

„Fiica a dechis usa, care avea inca un lant prins. A vazut un barbat curat, cu ochelari, apoi a dat jos lantul. Imediat dupa ce a facut asta, am scos arma si am intrat in casa. Am ajuns direct in mijloc, urmat de alti oameni inarmati. Cand femeia a inceput sa tipe, am inceput sa tragem.

Am lasat fiica sa plece, apoi am descarcat armele in femeie. Nu am crezut ca va supravietui celor 5 gloante trase”, scrie el.

Din fericire, femeia a supravietuit tentativei de asasinat si nu a fost cea de-a noua victima a asasinului.

Corona spune ca scena inca il bantuie si ca va trebui sa traiasca cu regretul.

Acesta a fost trimis de asemenea sa comita un asasinat impotriva cartelului Sinaloa, condus de El Chapo. Tinta era chiar liderul, insa pe aeroportul din Guadalajara acesta a scapat.

Pe langa brutalitatile comise, acesta ofera si o foarte vasta descriere a lumii paralele a mafiei mexiane.

 


Read more: http://debarbati.ro/


Like it? Share with your friends!

0