fbpx
0

Ştim cu toţii cu ce ocupă NASA şi cum desfășoară de ani de zile misiuni pentru a explora spaţiul. Totul este suficient de mediatizat pentru a părea că activitatea instituţiei este transparentă. Însă, potrivit unei informaţii scăpate „pe surse”, NASA are şi secrete. Unul dintre acestea ar fi acela că instituţia ar fi trimis deja, într-o misiune top-secret, o navă spațială cu echipaj pe Marte!

Un video „trădează” o misiune top-secret care ar fi avut loc deja. Potrivit prestigiosului cotidian britanic, Daily Star, NASA ar fi trimis o navă spațială cu echipaj pe Marte încă din 1973.

După trimiterea cu succes a primului om pe Lună, NASA şi Departamentul Apărării al SUA au inițiat “Proiectul Horizon”, o sarcină ambițioasă de a crea o bază permanentă pe satelitul nostru natural. În următorii ani, un proiect similar a primit finanțare, dar destinația sa a fost la milioane de kilometri depărtare. Cu numele de cod “Proiectul Redsun” (“Soarele roşu” în traducere), scopul său a fost acela de a coloniza cu succes “planeta roșie”.

“Proiectul Redsun” a fost o operațiune comună între SUA și URSS. Neil Armstrong, Buzz Aldrin si cosmonautul rus Vladimir Ilyushin au fost la bordul ISV Colombus pentru misiunea NASA de pe Marte. Racheta a fost lansată dintr-o zonă secretă și absolut izolată din Brazilia. Cel putin aceasta este convingerea teoreticianului Tim Beckers care a postat clipul cu pricina (vezi mai jos) pe canalul sau YouTube UFO Today, si susține ca video este o dovada clară a ceea ce susține.Controlul misiunii a fost stabilit la Cocoa Beach, Florida, iar toate lansările au fost administrate din celebra “Zonă 51”. Primul zbor interplanetar ajuns la destinație spre sfârșitul anului 1971 și a servit ca o misiune de recunoaștere.Clipul de 3 minute de mai jos ar prezenta plecarea de pe Pământ şi ajungerea pe Marte a celor trei.

Imaginile prezentate in clipul de mai jos arata suprafața Plantei Rosii si totodată vedem cum in mod repetat, se apropie si se retrage înainte de a vedea exteriorul navetei care aparent îi ține pe astronauți.

Tim a explicat ca proiectul Redsun – care nu a fost niciodată confirmat de NASA – ar fi fost o acțiune de zbor pe orbita planetei, nu a fost o misiune de aterizare.

Navele spatiale aveau instrumente foarte avansate, capabile sa surprindă detaliile solului planetei, astfel încât este foarte posibil ca NASA sa poată capta artefacte extraterestre de pe Marte.

Videoclipul bizar a fost încărcat cu titlul: „NASA a mintit! Am mers pe Marte „.Dupa apariția postării s-au declanșat dezbateri aprinse in rândul comentatorilor. Unii acuza NASA pentru secretele sale, alții nu cred ca a fost posibila o astfel de misiune pe Marte.

Autenticitatea acestor secvențe au fost puse bineînțeles la îndoială. Ca întotdeauna, totul n-ar putea fi decât o farsă. Desigur, NASA a negat orice forma de implicare într-o misiune pe Marte ce implica oameni, considerând înregistrarea a fi o invenție ridicola.

Şi, totuşi, într-un articol din 2012, fostul astronaut Gene Cernan recunoaște că americanii au fost deja pe Marte!

”Ei bine, eu şi cu Buzz nu suntem de acord cu multe lucruri… BUZZ VREA SĂ NE ÎNTOARCEM PE MARTE, şi eu sprijin asta. Dar eu cred că trebuie s-o facem într-un proces logic (…) NU EU AM SĂ FIU CEL CARE MĂ VOI ÎNTOARCE PE LUNĂ ŞI PE MARTE. Poate că nu eu decid, dar oamenii din această țara trebuie să spună unde să mergem, care este viitorul acestei ţări, ce oportunități vor avea copiii şi nepoții noștri.”

In anii ce au urmat, misiunii Redsun, câteva module de explorare au fost trimise pe Marte, probabil din cauza descoperirilor inimaginabile peste care au dat primele module trimise acolo.

In orice caz, primele fotografii de pe actuala suprafața a planetei au fost făcute de Viking 1 si au fost dezvăluite pe 20 iulie 1976.

Citeste mai mult: https://stiinta-mister.ro/o-teorie-despre-o-misiune-secreta-sustinuta-de-un-clip-video-uluitor-arata-ca-nasa-a-ajuns-pe-marte-inca-din-1973-proiectul-redsun-nu-a-fost-insa-recunoscut-niciodata-de-agentia-spatiala-americana/


Like it? Share with your friends!

0