fbpx
0

Nu toate femeile sunt făcute din zahăr și condimente, și nu toate lucrurile sunt roz mereu în ceea ce le privește. Am fost făcuți să credem că femeile sunt ca niște flori delicate, care trebuie tratate cu cea mai mare grijă. Că femeile nu ar trebui să fie leneșe sau nu au voie să aibă zile mai proaste. Totul trebuie să fie perfect la ele, iar asta în orice moment. Pe de o parte, acesta ar putea fi motivul pentru care femeile au un jurământ sacru pe care nu-l pot încălca – refuzul de a face anumite lucruri în compania sau văzul altor persoane, chiar și dacă este vorba de lucruri care le plac mult. Nimeni nu trebuie să știe ce adoră să facă o femeie în secret. Femeile nu trebuie să divulge tot ceea ce le place sau nu, ce le face bine sau nu, prin urmare, acestea rămân lucruri pe care ele au voie să le facă doar atunci când sunt singure.

1. Își rod oja de pe unghii. 

Momentul în care văd că primul strat de ojă a dispărut dintr-un colț, se dezlănțuie Iadul. Treptat, unghiile vor arăta ca și când au fost la război, iar oja a fost inamicul care a fost lăsat cârpit.

2. Spionează. Câteodată informațiile care le interesează sunt lăsate în aer, așa că sunt nevoite să-și pună ochelarii de detectivi și să le descopere singure.

3. Folosesc Social Media doar ca să se uite. Dacă ai un cont pe rețelele de socializare, este pentru că vrei ca viața ta să fie publică. Așadar, nu fi surprins să descoperi că ești investigat de ochii ageri ai unei femei pe toate rețelele de socializare pe care exiști.

4. Dansează în fața oglinzii. Toate femeile cred că dansează la fel de perfect ca și Jennifer Lopez, iar orele petrecute în fața oglinzii sunt o dovadă a antrenamentului lor.

5. Femeile sunt experte la controlarea porțiilor de mâncare. Nu chiar! Dacă ceva arată delicios, va fi devorat cât se poate de curând.

 

6. Plâng la unele melodii. Dar doar pentru că melodiile respective le fac să plângă.

7. Se joacă cu machiajul și părul. Orice femeie a visat la un moment dat să poarte un păr colorat și un machiaj extravagant, așa că mai devreme sau mai târziu, se va orienta spre îndeplinirea acestei fantezii. Dacă le vezi pe stradă vopsite ciudat sau machiate intens, să știi de la ce a pornit totul!

8. Încearcă să încapă în blugii vechi. Corpurile se schimbă odată cu trecerea timpului. Iar uneori este greu de acceptat faptul că nu mai încapi în blugii tăi cu mărimea 24.

9. Selfie-urile nu se întâmplă pur și simplu. Trebuie să se asigure că machiajul e pus cum trebuie, că lumina bate din partea care trebuie, mai ales dacă se vrea a fi publicat.

10. Mănâncă direct din borcane. Pare scârbos atunci când o fac bărbații, dar când femeile sunt singure, e complet acceptabil!

11. Nu își spală părul cu zilele. Vremea de afară este rece. Sunt prea obosite. Sătule de scuze mereu. De aceea, pălăriile sunt accesoriile perfecte pentru zilele în care părul nu a fost spălat.


Sursa: https://tasta.ro/


Like it? Share with your friends!

0