0

Exista in lume multe locuri asupra carora planeaza inca mistere si din acest motiv, au starnit, de-a lungul timpului, fantezia amatorilor de teorii conspirative dar si din cauza unor secrete bine pazite de autoritati, la care “muritorii de rand” nu au acces. Cele mai fascinante si inaccesibile asemenea locuri, dupa cum sustine site-ul italian zingarate.com ar fi: White’s Gentlemen’s Club din Anglia, Club 33 din America, Area 51, Camera 39, Ise Grand Shrine, Centrul de operatiuni de urgenta Mount Weather, Metro 2 si localitatea Mezhgorye din Rusia.

De pe lista locurilor ce trebuie sa stea departe de ochii curiosilor dar si ai specialistilor, altii decat cei autorizati, nu putea sa lipseasca Area 51 (Zona 51), aflata pe teritoriul statului Nevada, acolo unde se gasesc cele mai secrete baze ale armatei americane. Zona 51 se gaseste la circa 133 km nord-nord-est de faimosul oras Las Vegas si este considerata o enclava indepartata a bazei militare aeriene de pe malul sudic al lacului sarat secat Groom Lake. Construita intre anii 1940-1950, din 1954 aici sunt testate cele mai avansate tehnologii ale armatei americane. Zona 51 a devenit “celebra” prin experimentele cu bombe atomice, testarea aparatelor de zbor de ultima generatie dar si pentru secretizarea documentelor si activitatii din aceasta zona.

Un alt loc misterios ar fi Centrul pentru operatiuni de urgenta Mount Weather infiintat in 1950, in timpul razboiului rece. Locul este destinat si astazi operatiunilor de urgenta in caz de dezastre locale, pentru ca de acolo pot fi controlate retelele de comunicatii. Se crede ca Mount Weather ar fi de fapt, un oras subteran, prevazut cu strazi, spitale, cladiri pentru birouri, cafenele si chiar sistem de televiziune.

Sursa: https://howandwhy.ro/stiati-ca/478-Locuri-secrete-de-pe-Terra.html


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF