1
1 point
* Omenirea a fost fascinată de planeta Marte încă din vechime. Spre deosebire de unii dintre sateliții lui Jupiter și Saturn, de Lună şi de planeta Venus, Marte chiar îşi are originea în sistemul nostru solar. Suprafața sa pare să fie pustie, cu nisip și vânt.

* Totuşi, Marte a fost prima planetă din sistemul nostru solar care a fost explorată și colonizată. Atunci când extratereştrii au venit în sistemul nostru solar, ei s-au oprit mai întâi pe Marte, care avea atunci un ocean și atmosferă. Unele forme de viaţă de pe Marte nu au evoluat acolo, ci au fost aduse acolo (cât şi pe Pământ) de extratereştrii de pe Alpha Draconis, Pleiade, Zeta Reticuli și Sirius, în urmă cu 189 de milioane de ani. Dar, alte forme de viaţă de pe Marte erau exact identice cu cele de pe Pământ.

* Se pare că în urmă cu circa 69 de milioane de ani în urmă, un asteroid foarte mare a venit prin sistemul nostru solar. Acest asteroid a fost atât de puternic încât pur şi simplu a mutat Marte de pe orbita sa inițială (care a fost mai aproape de Pământ) și l-a dus cu circa 30 de milioane de km mai departe. Toate acestea s-au întâmplat într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar acest lucru a avut un efect devastator asupra planetei. Atunci, ar fi murit şi dinozaurii de pe Terra (şi, apropo, se pare că şi Marte a avut parte de dinozauri în trecutul său).

* Marte a fost o planetă locuită pe o perioadă extrem de mare; acum, există ruine pe toată planeta. Cele mai multe dintre ruine sunt îngropate sub sute de metri în nisip, ca în cazul ruinelor orașelor antice de pe Terra.


Read more: http://www.lovendal.ro/wp52/informatii-top-secret-despre-marte-pe-aceasta-planeta-au-existat-in-trecut-forme-de-viata-chiar-si-dinozauri-intregi-orase-antice-se-afla-ingropate-sub-nisipul-martian/


Like it? Share with your friends!

1
1 point