0
1 share

Se ştie că energia psihică (gândul) influenţează materia. Se spune chiar că dacă îţi stabileşti clar un obiectiv, el începe să se materializeze datorită Legii Rezonanței (ce se aseamană se atrage). Destul de simplu, nu? Totuşi, nu de puţine ori intenţia stabilită rămâne la nivel de vis, fără să se mai concretizeze în plan fizic.

În astfel de situaţii, ce anume ne scapă? Poate că ar fi bine să ne punem câteva întrebări, înainte de a adopta orbeşte paradigma conform căreia gândurile transformă materia. Cum şi în ce condiţii teoria de mai sus este validată, ne lămureşte un studiu efectuat de cei de la centrul de cercetări HeartMath din California. Oamenii de ştiinţă au demonstrat care este condiţia obligatorie astfel încât rezultatul pe care ni-l dorim să se producă, iar câmpul cuantic să răspundă cererii noastre.

Sincronizare – condiţia obligatorie a materializării gândurilor

În cercetarea efectuată, doctorul Rein a studiat un grup de zece persoane instruite în tehnicile predate la HeartMath pentru producerea sentimentelor puternice, înălţătoare, precum iubirea şi aprecierea. Timp de două minute, subiecţii au fost rugaţi să emită emoţii puternice (iubire, apreciere) ţinând în mână eprubete cu probe ADN, aflate în suspensie în apă deionizată. În urma testării, la analiză, probele nu au arătat apariţia vreunor modificări semnificative.

Al doilea grup de subiecţi a fost instruit ca pe lângă emoţiile profunde, să emită şi intenţia de a răsuci sau dezrăsuci lanţul ADN. Rezultatul? Acest grup a produs modificări semnificative, în unele cazuri ADN-ul fiind răsucit chiar cu 25%.

Cercetarea nu s-a oprit aici. Subiecţii celui de-al treilea grup au fost puşi să formuleze intenţia pe care o aveau, de a răsuci sau dezrăsuci lanţul ADN, fără a transmite şi starea emoţională profundă. La fel ca în cazul primului grup, probele nu au arătat nicio modificare.

ce


Citeste mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/cum-si-in-ce-conditii-gandurile-noastre-devin-realitate/


Like it? Share with your friends!

0
1 share

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
2
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF