fbpx
0

Ce legatura exista intre scrisul urat si gradul de inteligenta al unei persoane? Ce tip de relatii au cele mai mari sanse sa reziste mult in timp? Ce subiecte de conversatie ne fac sa aratam mai atractivi in ochii celor din jur? Ce trebuie sa faci cand gandurile nu te lasa sa adormi noaptea? Oamenii fericiti au nevoie de mai putin somn?

Raspunsurile la aceste intrebari dar si multe alte curiozitati interesante din psihologie le puteti afla din randurile de mai jos:

 1. Emotiile noastre nu ne afecteaza modul in care comunicam. In schimb, modul in care comunicam ne afecteaza starea de spirit.
 2. Orice relatie de prietenie nascuta intre 16 si 28 de ani are toate sansele sa devina stransa si de lunga durata.
 3. Femeile prefera in general barbatii cu voci puternice si putin ragusite pentru ca par increzatori in ei dar deloc agresivi.
 4. Oamenii care ne pot da cele mai bune sfaturi sunt cei care au cele mai multe probleme.
 5. Cu cat un om este mai inteligent, cu atat mai repede gandeste si cu atat mai urat este scrisul lui.
 6. Caracterul oamenilor poate fi usor intuit dupa modul in care acestia se poarta cu personalul din restaurante.
 7. Barbatii nu sunt mai amuzanti decat femeile: ei doar fac mai multe glume fara a le pasa daca glumele lor sunt gustate sau nu de cei din jur.
 8. Femeile au de doua ori mai multi receptori pentru durere in corpul lor decat barbatii, insa au o toleranta mai mare la durere decat ei.
 9. Ascultarea de muzica cu frecventa inalta ne ajuta sa ne simtim calmi, relaxati si fericiti.
 10. Persoanele care au un puternic sentiment de vinovatie sunt mai bune la intelegerea gandurilor si sentimentelor celor din jur.

  Read more: http://stirifeldefel.ro/curiozitati-din-psihologie-care-te-vor-ajuta-sa-intelegi-mai-bine-oamenii/


Like it? Share with your friends!

0