0

Guvernul australian și-a modificat legile referitoare la vaccinare, în încercarea de a-i forța pe părinți să meargă cu copiii la doctor pentru ca aceștia să fie vaccinați. Potrivit unei ordin al ministrului serviciilor sociale, Dan Tehan, din această lună, părinții care nu-și vaccinează copiii vor pierde o parte din indemnizațiile de creștere a celor mici, la fiecare două săptămâni. Oamenilor li se vor opri câte 21 dolari americani din indemnizație, la fiecare două săptămâni, și pentru fiecare copil care nu a făcut vaccinurile obligatorii pentru vârsta sa.

În 2015, guvernul australia a încetat să mai acorde derogări de la vaccinare pe motive religioase. De asemenea, în diverse state australiene a intrat în vigoare o politică “No Jab, No Play”, care împiedică copiii nevaccinați să participe la centrele educaționale sau sportive. În consecință, din 2016, și până acum, au fost vaccinați 246 000 de copii, iar rata de imunizare în țară a crescut până la 92,2%. Însă autoritățile vor să crească și mai mult această rată, mai ales că mai multe organizații care militează împotriva vaccinării, în special din zona Queensland, au început să-și dezvolte propriile centre de zi și echipe sportive pentru copiii nevaccinați, nemaiavând nevoie de cele ale statului. Pentru a contracara fenomenul, autoritătile de la Canberra s-au decis să lovească acolo unde îi doare cel mai tare pe oameni, și anume la buzunar. Potrivit lui Tehan, această schemă de reținere a unei părți din indemnizație va oferi “un memento constant pentru părinți de a-și menține imunizarea copiilor lor la zi”.

Politicile de vaccinare variază în întreaga lume, însă în ultima perioadă legi tot mai aspre au fost aprobate pentru a-i forța pe părinți să accepte vaccinarea celor mici. În SUA, de exemplu, este obligatoriu ca copiii să primească o serie de vaccinuri, în caz contrar aceștia nu vor mai putea să meargă la școală.

vaccinați

Citeste mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/australienii-vor-pierde-bani-la-fiecare-2-saptamani-daca-nu-isi-vaccineaza-copiii-autoritatile-de-la-canberra-vor-retine-in-mod-constant-bani-din-indemnizatia-de-crestere-a-celor-mici-pana-cand-aces/


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
1
WTF