0
1 share

Un studiu realizat de cercetători din cadrul Universităţii Naţionale Yokohama arată că una dintre substanţele chimice folosite de McDonald’s pentru prepararea cartofilor prăjiţi poate combate pierderea părului.

Mai exact, cercetătorii au folosit dimetilpolisiloxan (substanţa pe care cei de la McDonald’s o adaugă uleiului în care sunt prăjiţi cartofii) în demersul lor de a produce germeni de foliculi ai firelor de păr (HFG) la şoareci, informează Business Magazin.

Potrivit celor de la Newseek, HFG reprezintă Sfântul Graal în cercetarea fenomenului de pierdere a părului.


Citeste mai mult: http://www.descopera.ro/stiinta/16982299-cartofii-de-la-mcdonalds-te-ar-putea-scapa-de-chelie


Like it? Share with your friends!

0
1 share

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Like Like
1
Like
Lol Lol
6
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF