fbpx
0
58 shares

Cristian Mureșanu, TVR Cluj: Marile corporatii farmaceutice vor sa faca din dumneavoastra „clienti pe viata”. Va ofera produse, doar cit sa va mentina in viata, si nu neaparat ca sa va vindece. De ce ? Am corelat emisiunea de azi cu o parte din sugestiile dumneavoastră legate de seria celor 4 episoade, difuzate în luna decembrie 2017, avându-l ca invitat pe cercetătorul Michael Fossel, profesor la Universitatea Stanford. Printre mesajele pe care mi le-aţi scris, şi pentru care vă mulţumesc, cineva mă întreba, destul de îngrijorat, ce anume vor putea face pacienţii deja bolnavi de Alzheimer, în perioada celor 10 sau 20 ani până ce invenţia profesorului Fossel, va putea fi aplicată pe scară largă.

 

Pentru a descoperi o a doua posibilitate, care ar oferi mai multe speranţe pacienţilor, care se află acum în faza incipientă a maladiei Alzheimer, a trebuit să îmi stabilesc un criteriu de căutare pe internet, pentru a exclude miile de cercetări eşuate ale celor care au preferat să facă lobby-ul corporaţiilor, conform cărora maladia Alzheimer este cauzată de acumularea de beta-amiloizi. Puteţi verifica aceasta oriunde doriţi dumneavoastră şi veţi obţine exact acelaşi răspuns, şi anume: maladia Alzheimer este incurabilă şi este cauzată de acumularea de molecule numite beta-amiloizi.

 

Din moment ce această afirmaţie a devenit o dogmă, aproape obligatorie, înseamnă că toţi cei care doresc sau chiar reuşesc să demonstreze altceva, vor fi marginalizaţi, ameninţaţi sau blocaţi financiar. De ce ? pentru că numărul bolnavilor de Alzheimer pe glob este de ordinul a aproape 100 de milioane, din care peste o jumătate de milion de pacienţi se află în România. Este suficientă asocierea termenilor “Beta-amiloizi cauzează Alzheimer” şi atunci ştiam că trebuia să caut exact opusul, adică, în limba engleză ar fi “beta-amiloyd is not causing Alzheimer”. Făcând aceasta am început să descopăr cercetări interesante, abordări inedite ale maladiei, chiar şi reconsiderarea denumirii acesteia, din Alzheimer în diabet de ordinul III.

 Alzheimer

Citeste mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/alzheimer-o-afacere-de-miliarde-dezvaluiri-despre-adevaratele-cauze-ale-bolii-si-industria-farmaceutica-care-se-imbogateste-pe-seama-bolnavilor/


Like it? Share with your friends!

0
58 shares
Share via