0
13 shares

Cristian Mureșanu TVR Cluj: Dezvăluiri în premieră !! Un profesor rus, care trăieşte în Texas, a descoperit adevăratele cauze ale acestei maladii care produce anual mai multe victime decât ambele războaie mondiale la un loc. În singura emisiune din România, care rezistă pe baricadele adevărului, vă expunem acum, cele mai nebănuite afaceri care, de peste un sfert de secol, aduce sute și sute de miliarde de dolari corporaţiilor mondiale farmaceutice, prin vânzarea de medicamente care nu vindecă boala, şi nici nu măcar nu o pot încetini. În acest interviu excepţional, unul dintre cei mai curajoşi cercetători şi medici neurologi de talie internaţională, vă expune adevărul despre Alzheimer, în această parte a doua a interviului.

Iată un citat din cuvintele sale: “Profesorul Aliev: – Ca să mai adaug o idee – deja publicată şi accesibilă, 95% dintre medicamentele, pentru sistemul nervos central pentru tratarea bolilor sistemului nervos central fie sunt toxice, fie nu vindecă boala. De aceea, îţi poţi imagina amploarea şi atenţia necesară pentru cercetare şi pentru sinteza de noi medicamente. Cristian Mureșanu: -Asta e doar pentru profitul Marilor Corporaţii Farmaceutice. Profesorul Aliev: – Da! Sunt de acord cu tine! Problema este găsirea acelui medicament-minune! Asta nu se va întâmpla niciodată! Numai dacă ne gândim la Alzheimer, la bolile cardiovasculare… dacă luăm acest exemplu, al bolilor cardiovasculare, o condiţie pe care o spun toţi este scăderea colesterolului. Dar ce anume obligă ca o persoană care are 20 de ani trebuie neapărat să aibă acelaşi nivel al colesterolului cu una de 60? Absorbţia colesterolului la nivel celular devine tot mai dificilă cu vârsta. De aceea, scăderea colesterolului are efect numai la persoanele care au probleme cu metabolismul colesterolului. Mai mult, de ce medicamentele actuale precum Lipitor şi altele,… nu opresc cancerul hepatic, de ce nu îmbunătăţesc funcţionarea ficatului? Uneori, chiar duc la cancer hepatic. În plus, creierul este alcătuit, în proporție de 90%, din grăsime șinu poţi reduce acest procent. Este nevoie de echilibru – fiecare pacient are nevoile sale, fiecare caz e diferit.”

ALZHEIMER


Citeste mai mult: http://www.cunoastelumea.ro/alzheimer-cea-mai-mare-afacere-a-tuturor-timpurilor-dezvaluiri-partea-a-ii-a/


Like it? Share with your friends!

0
13 shares

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
3
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF