fbpx
0

O companie franceza de cosmetice, in colaborare cu Centrul de Cercetari Biologice si Experimente Cutanate din Franta, a creat un parfum care, teoretic,ajuta la pierderea in greutate, relateaza ziarul spaniol ABC.

Efectul de slabire al parfumului „Prends Moi” creat de compania franceza Velds se bazeaza pe aromaterapie. Sunt cunoscute cercetarile realizate pe asa-numitele neuro-cosmetice care permit dezvoltarea unei arome ce ajuta la pierderea in greutate.

Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat ca 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai aveau senzatia de „a rontai” ceva intre mese.

Potrivit ziarului Telegraph, parfumul este creat pe baza aromelor de bergamota, mandarina, liliac si floare de cananga (Ylang ylang) al caror miros permite reducerea „derapajelor emotionale” care pot interveni la un moment dat din cauza nervilor, stresului sau a tristetii.

Ingredientele continute sunt speciale avand in vedere ca atunci cand intra in contact cu pielea secreta endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de placere si satietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului si anxietatii si taie pofta de mancare intre mesele principale.

Read more: https://howandwhy.ro/sanatate/38-A-fost-creat-parfumul-care-ajuta-la-slabire.html


Like it? Share with your friends!

0