fbpx
0

Nici un om nu poate fi un monstru absolut și în continuare poți descoperi câteva părți neașteptate ale figurii controversate care a fost Adolf Hitler.

1. Era îndrăgostit de o evreică

Sună ciudat, dar în timpul școlii, Hitler a fost îndrăgostit de o evreică pe nume Stephanie Isak, care nu a știut nimic despre sentimentele lui. El era foarte timid la acea vreme și nu a mărturisit niciodată ce simțea. Cu toate acestea, a avut anumite fantezii cu privire la ea, care ulterior s-au transformat în ură contra poporului evreu.

2. Avea probleme digestive

Hitler avea serioase probleme digestive și îl durea stomacul foarte des, făcea diaree și se simțea rău după aproape fiecare masă. Îi era frică de faptul că cineva ar putea afla și a încercat 29 de medicamente diferite, care l-au ajutat prea puțin.

3. Avea un singur testicul

Cei mai mulți credeau că acest defect i-a provocat complexul de inferioritate, dar adevărul este că a fost rănit când lupta în Al Doilea Război Mondial, pentru Imperiul German. Doctorii au fost nevoiți să-i extirpe unul dintre testicule pentru a-i salva viața. Acest lucru s-a întâmplat în timpul Bătăliei de la Somme, în anul 1916.

4. A vrut să fie preot

Când avea 4 ani a căzut în mijlocul unui lac înghețat și un preot l-a salvat. Evenimentul l-a influențat atât de mult încât a decis să devină el însuși preot, dar pe măsură ce a crescut și-a dat seama că nu vrea să-l slujească pe Dumnezeu ci să fie chiar Dumnezeu pe Pământ.

5. Era libertin cu femeile

Hitler era fără rușine când venea vorba despre a agăța femeile de părțile lor intime, indiferent dacă acestea voiau sau nu. El a avut și o relație cu nepoata lui, Geli Raubal, motiv pentru care toți cei din anturajul lor considerau că apropierea dintre ei este nefirească și mai mult decât amicală. Aceasta s-a sinucis la vârsta de numai 23 de ani din cauza actelor sexuale nelalocul lor pe care le aveau cei doi.

6. Nu putea conduce

În mod ciudat, Hitler nu a vrut niciodată să conducă. Unii oameni credeau că din cauza faptului că se temea să nu cadă în fața altora, deci să nu aibă vreun accident. Cu toate acestea, deși a avut mereu un șofer personal, și-a condus armata destul de eficient.

7. Era vegetarian

Marele dictator iubea foarte mult animalele și era împotriva testărilor pe pielea lor, care se făceau în laboratoare. În jurnalul lui personal, a menționat de multe ori că era vegetarian și chiar a luat în considerare ideea de a introduce această doctrină după război.

8. Era împotriva fumatului

Chiar dacă a fumat destul de mult în tinerețea lui, a devenit anti-fumat când a pus stăpânirea pe putere. Considera țigările o risipă de bani și a pornit o campanie anti-fumat interzicând acest obicei în public.


Sursa: http://www.feminis.ro/


Like it? Share with your friends!

0