0

Toți ne dorim job-ul perfect, să facem ceea ce ne place și să fim bine plătiți. Însă acest lucru nu se întâmplă întotdeauna.

Așadar, unii oamenii se gândesc să-și dea demisia în fiecare zi. Dar un nou studiu arată că oamenii care se afundă în muncă ajung să sufere de mâncărimi din cauza mediului toxic de la birou sau de stres din cauza programului. PsychTests, o arhivă online de teste psihologice, a colectat date de la 871 de oameni care au susținut un test despre motivele pentru care ei ar demisiona.

Noi îți prezentăm cele mai des întâlnite motive pentru care oamenii își dau demisia și o iau de la capăt. Trebuie să recunoaștem, e nevoie și de puțin curaj.

1. Își doresc un job mai bun: 43% dintre oameni ar renunța la locul de muncă dacă ar apărea un job mai bine plătit și care le permite să avanseze în carieră sau să își extindă abilitățile profesionale.

2. Mediu de lucru toxic: 42% dintre oameni nu pot suporta gândul că trebuie să stea în același birou zi de zi.

3. Nu au un echilibru: 31% dintre oameni spun că dacă ar lucra ore în șir și nu ar avea timp pentru familie, ar demisiona.

4. Nu câștigă suficienți bani: 30% dintre oameni ar renunța la job dacă ar vedea că sunt plătiți sub capacitățile lor.

5. Plictiseala: 30% dintre oameni spun că și-ar lăsa locurile de muncă în cazul în care acestea le-ar provoca somnolență și plictiseală.

6. Oportunități mici de avansare: 30% dintre oameni spun că ar renunța la job în cazul în care nu ar putea avansa în carieră.

7. Probleme personale sau de familie: 30% dintre oameni spun că și-ar da demisia dacă nu ar putea să plece atunci când părinții lor s-au îmbolnăvit sau au suferit o problemă gravă.

Sursa: https://howandwhy.ro/stiati-ca/322-10-motive-pentru-care-oamenii-demisioneaza.html


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF