fbpx
0

1. Barbatii simt dorinta de a fi cautati

Dupa ce au petrecut o zi formidabila cu o fata, se poate intampla ca ei sa-si doreasca mult sa fie sunati de aceasta. Atunci, se trezesc in timpul noptii, se duc sa bea un pahar cu apa, privind pe fereastra. Apoi, verifica mesageria vocala si constata ca nu exista niciun mesaj nou. Singuri in bucatarie, se intreaba de ce au senzatia unui nod in gat. Ca si femeile, care, la aceeasi ora, in chiar acelasi oras, vad zero mesaje noi.

2. Sunt gelosi

Capabili sa scotoceasca in buzunarele unei veste, se forteze un CD, pentru a citi un jurnal intim. Sa strice 15 cutii cu incaltaminte, doar, doar va gasi o singura scrisoare din partea unei prostituate, de exemplu. Barbatii sunt in stare sa fie gelosi si pe trecutul unei fete.

3. Sunt supradotati in privinta textelor

O demonstreaza uneori, cand trimit un SMS de dragoste sau de impacare si, singuri, pe strada, arboreaza acelasi zambet fermecator ca femeile.

4. Dupa dus, barbatilor le place sa-si priveasca fesele

In plus, ei le gasesc frumoase. Poate ca ar fi gata sa incerce una din cremele femeilor, pentru a le face si mai frumoase. Sau sa aprecieze un compliment la adresa posteriorului lor.

5. Se intampla ca la cinema barbatii sa planga

In fata unui film ca „The Bridge of Madison County”. Iar femeile pot privi „Jackass”, band bere cu ei.

6. Barbatilor nu le pasa de dimensiunile sanilor femeilor

Adesea, cand sunt indragostiti, sensibili, delicati, intr-adevar nu le pasa de sutienele care au cupe prea adanci. Orice ar fi, ei au preferinte pentru fese.

7. Si tot ei se pricep sa santajeze cu sinuciderea

„Daca ma parasesti, inghit tot”. Sau si mai mult: „Eu sunt in Marsilia (de exemplu). Iau masina si te gasesc in piata Clichy. Pregateste cosciugul. Peste doua ore, voi fi acolo”.

8. Barbatii se tem de trecut

In acest sens, sunt mai sensibili decat fetele. Exista riscul ca atunci cand ii revezi, sa-si aminteasca de iubirile trecute si astfel sa fie cuprinsi de melancolie.

9. Si ei au ceasul lor biologic

Ca la fete, el se declanseaza in jurul varstei de 30 de ani. Mai ales la celibatari. Se intampla acum barbatilor singuratici sa fie atenti, pe strada, la nou-nascuti. Chiar sa se entuziasmeze in fata unei perechi de adidasi Nike, marimea 17 sau a unui ursulet crosetat.

10. Barbatii gasesc fetele mai frumoase, chiar atunci cand ele cred ca nu arata bine

E vorba de momentul in care se ridica din pat si sunt nepieptanate. Sau cand imbraca un tricou vechi si blugi care in viziunea lor stau pe ele „ca pe gard”. Acest lucru este la fel de inexplicabil ca o poveste de dragoste aflata la inceput.


Sursa: http://debarbati.ro/


Like it? Share with your friends!

0